13de NVTS congres 9 april 2021


Met trots presenteren wij het 13e congres van de Nederlands Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) op 9 april 2021 in de Tinfabriek te Naarden. Het zijn bijzondere tijden vanwege de Covid-19 pandemie, maar wij hebben er vertrouwen in dat er begin april mogelijkheid is om ons congres te organiseren. Net als vorig jaar zullen we uiteraard rekening houden met de dan geldende maatregelen en zal ook dit congres digitaal te volgen zijn.

Het belooft inhoudelijk een mooi congres te worden dat de focus heeft op “slaap”. Keynote speaker is Els van der Helm (bekend van de Max Masterclass over Slaap) en zij zal ons meenemen in de wondere wereld van de slaap. Daarnaast hebben ook Olivier Vanderveken en Sandra Houtepen zich beschikbaar gesteld voor het houden van een voordracht.

Wij hopen dat de maatregelen omtrent de Covid-19 pandemie ons in staat stelt om zoveel mogelijk mensen (weer) te zien op ons congres op 9 april 2021 in de Tinfabriek te Naarden. Dit jaar zal er geen preconference course georganiseerd worden op de donderdag.

Meld u hier aan!

Congrescommissie
Jan Willem Hylkema, Miranda Wetselaar-Glas en Mirjam Hegge.

Congresorganisatie
Marinka Hylkema (congres@nvts.nl).