Introductie Alexander Verhelst, bestuurslid


Mijn naam is Alexander Verhelst. Ik ben 33 jaar oud en werkzaam als parodontoloog en implantoloog. Als parodontoloog houd je je o.a. bezig met de algemene gezondheid en lifestyle veranderingen. Dit is een mooi raakvlak met de slaapgeneeskunde waardoor ik mij daar in heb verdiept, wat zo’n vijf jaar geleden heeft geresulteerd in een NVTS accreditatie. Binnen het bestuur mag ik mij, samen met enkele enthousiaste commissiegenoten inzetten voor het examen dat wordt afgenomen wanneer een collega-tandarts NVTS-geaccrediteerd wenst te worden. Mijn doel daarbij is om een examen op te stellen dat op jaarlijkse basis ververst wordt en klinisch relevant is. D.w.z. dat er elk jaar een aantal artikelen uit de leerstof vervangen worden door recentere artikelen. Uiteindelijk willen we ook toewerken naar digitale examinering, zodat de geĂ«xamineerde na afronding van het examen direct de uitslag weet. In mijn vrije tijd breng ik graag zoveel mogelijk tijd aan het strand door. Bij voorkeur op mijn kiteboard, waarbij het vanaf windkracht 6 spectaculair begint te worden.

Introductie Wendy van Nassau, vice voorzitter
Introductie Wouter van Nood, secretaris
Introductie Liesbeth Rooyer-Sanches, bestuurslid
Oud-bestuurslid Mirjam Neuteboom
Oud-bestuurslid Dimitri Dietvorst