Introductie Liesbeth Rooyer-Sanches, bestuurslid


Graag wil ik mij voorstellen:

Ik ben Liesbeth Rooyer-Sanches en sinds 2012 als algemeen practicus bezig met de tandheelkundige slaapgeneeskunde. Hiervoor ben ik sinds 2013 geaccrediteerd.

Na mijn afstuderen in 1988 heb ik gewerkt bij verschillende praktijken door het hele land. Met mijn man en kinderen ben ik sinds 2002 gevestigd in ons mooie Limburg, in de plaats Munstergeleen. In 2019 is daar een tweede praktijk bijgekomen, in Sittard, die samen met mijn zoon is opgericht.

Vanwege mijn enthousiasme voor de tandheelkundige slaapgeneeskunde en het plezier dat ik bij de NVTS-congressen beleef, heb ik het NVTS–bestuur enige tijd geleden aangeboden te helpen, indien daar vraag naar was. Zo mag ik nu de geoliede post “accreditatie/visitatie” overnemen van Dimitri Dietvorst. Hij en Sjoerd Lobach hebben vanaf het eerste uur van de NVTS, zich onvermoeid ingezet en een stevige basis neergezet voor het consilium.

Ik hoop, vanuit alles wat zij bereikt hebben, de visitaties verder vorm te geven. En tevens in samenwerking met onze Academy, geaccrediteerde leden een mogelijkheid te geven verder opgeleid te worden binnen de (tandheelkundige) slaapgeneeskunde.
Ik verheug mij op een prettige samenwerking met de collegae die het visitatieteam vormen, met de uitwerkende- en aankomende commissieleden en de leden van het bestuur.

Introductie Wendy van Nassau, vice voorzitter
Introductie Wouter van Nood, secretaris
Introductie Alexander Verhelst, bestuurslid
Oud-bestuurslid Mirjam Neuteboom
Oud-bestuurslid Dimitri Dietvorst