Introductie Wouter van Nood, secretaris


Mijn naam is Wouter van Nood, 33 jaar. Afgestudeerd in 2015 aan het academisch centrum tandheelkunde Amsterdam (ACTA), en sinds 2018 geaccrediteerd als tandheelkundig slaapgeneeskundige. Mijn interesse gaat vooral uit naar de complexere patiënten waarbij verschillende disciplines komen kijken en er vaak wordt behandeld vanuit een multidisciplinair team. Deze interesse heeft mij naast mijn verdieping in de tandheelkundige slaapgeneeskunde in 2018 doen besluiten om te starten met de differentiatie tot tandarts-gnatholoog aan het ACTA. Hierbij gaat mijn interesse vooral uit naar de onbegrepen en chronische pijnpatiënten.

In 2020 ben ik samen met Merel Verhoeff gestart met de nieuwe communicatiecommissie. Wij hebben hierbij als doel om zo laagdrempelig mogelijk informatie te delen met de leden van de vereniging en dialogen op te starten waar mogelijk. Hopelijk heeft u afgelopen periode al gemerkt dat wij hard bezig zijn geweest om meer zichtbaar te zijn en actief informatie met u te delen. Naast de communicatie commissie zal ik mij in gaan zetten als secretaris binnen het bestuur.


Introductie Wendy van Nassau, vice voorzitter
Introductie Liesbeth Rooyer-Sanches, bestuurslid
Introductie Alexander Verhelst, bestuurslid
Oud-bestuurslid Mirjam Neuteboom
Oud-bestuurslid Dimitri Dietvorst