NVTS Kerstgroet 2021


Beste leden,

Vanuit het bestuur zouden we jullie allemaal een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar willen wensen.

Een korte terugblik op het jaar 2021 geeft helaas veel perikelen rond COVID-19. Maar gelukkig ook mooie herinneringen zoals onze eerste succesvolle webinar met meer dan 100 deelnemers en veel nieuwe en geaccrediteerde leden.

Iedereen die dit jaar zich heeft ingezet voor onze vereniging wil ik hartelijk danken, zonder deze vrijwillige inzet kan onze vereniging niet bestaan en hen zou ik in het bijzonder nu grote complimenten willen maken. Hopelijk gaat een ieder zich in 2022 met veel plezier en enthousiasme deze inbreng voortzetten.

Alvast zou ik willen mededelen dat ik per april 2022 ga stoppen als voorzitter van de NVTS. Met veel plezier heb ik de afgelopen 6 jaar in het bestuur gewerkt, waarvan nu 4 jaar als voorzitter. Als voorzitter heb ik geprobeerd de belangen van de NVTS zo goed mogelijk te behartigen en de vereniging geherstructureerd om deze bestendig te maken voor de toekomst. Met veel trots kijk ik terug op onze mooie congressen en activiteiten en ben ik erg tevreden met al onze behaalde resultaten.

Ik zal nog een jaar zitting blijven nemen in het bestuur voor een soepele overgang en kan met genoegen mededelen dat er onder de enthousiaste leden iemand zich bereid heeft gevonden om mijn rol over te nemen. Over enkele weken zullen we meer informatie over de transitie aan jullie kenbaar maken.

Voor nu, fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022!

Maurits